Primo convegno OnFoods-Best4Food

[:en]

Best4Food in collaboration with the project “ON Foods – Research and innovation network on food and nutrition Sustainability, Safety and Security – Working ON Foods” promotes the conference entitled:

Quality Food: The Challenges of Law

University of Milan-Bicocca, February 14th and 15th, 2025

Climate change and the depletion of environmental resources, implies that food must be studied in relation to economic, technological, socio-cultural and legal transformations.

For this reason, the two-day conference organized in the context of the PNRR OnFood Project and the activities of the Best 4 Food Research Center has the objective of proposing an international and interdisciplinary space that offers a space to scientifically discuss  the topic of the challenges our society face to guarantee quality food to everyone.

We invite interested colleagues to send us an abstract by October 30th to the address: emmasofia.lunghi@unimib.it following the instructions in the call for abstract.

ENG-Call-Quality Food- The Challenges of Law

ESP-Call- Alimentos de calidad- los desafios del derecho

FR-Call- Nourriture de qualité – les défis du droit

ITA-Call- Cibo di qualità- le sfide del diritto

 

[:it] 

 

Best4Food in collaborazione con il progetto “ON Foods – Research and innovation network on food and nutrition Sustainability, Safety and Security – Working ON Foods” promuove il convegno dal titolo:

Cibo di qualità: le sfide del diritto

Università degli Studi di Milano-Bicocca, il 14 e 15 febbraio 2025

Il cambiamento climatico e l’impoverimento delle risorse ambientali,  ci impongono di studiare il cibo in relazione alle trasformazioni economiche, tecnologiche, socio-culturali e giuridiche. Per questo il congresso due giorni organizzato nel contesto del Progetto PNRR OnFood e delle attività del Centro di Ricerca Best 4 Food, ha per obiettivo di creare un spazio internazionale e interdisciplinare di discussione scientifica sul tema delle sfide cui la nostra società deve fare fronte per garantire alla popolazione un cibo di qualità.

Invitiamo i colleghi e le colleghe interessate a inviarci un abstract entro il 30 Ottobre all’indirizzo: emmasofia.lunghi@unimib.it seguendo le indicazioni presenti nella call for abstract (scaricabile qui sotto).

ITA-Call- Cibo di qualità- le sfide del diritto

ENG-Call-Quality Food- The Challenges of Law

ESP-Call- Alimentos de calidad- los desafios del derecho

FR-Call- Nourriture de qualité – les défis du droit

 [:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *